Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

09/02/2017
S’han plantat alzines, xiprers, moreres, ullastres, plataners, pins i ficus, així com arbustos i plantes enfiladisses.
 

L’AJUNTAMENT PLANTA MÉS DE CENT ARBRES A DIFERENTS ESPAIS DE LA CIUTAT

S’han plantat alzines, xiprers, moreres, ullastres, plataners, pins i ficus, així com arbustos i plantes enfiladisses

Maó, 9 de febrer de 2017

La Regidoria de Medi Ambient i l’àrea de Parcs i Jardins de l’Ajuntament han plantat un total de 119 arbres als pipicans i a diversos espais de la ciutat, i també han dut terme diferents millores, com la instal·lació de sistemes de rec, així com l’arranjament i apantallament vegetal de tanques i parets.

Els espais on s’han realitzat les plantacions són els pipicans de Sínia Costabella, Sínia des Cuc, Borja Moll, Vives Llull i Francesc Femenías, i també s’ha intervingut al parc infantil de Malbúger i a l’aparcament de Vives Llull.

En concret, s’han plantat alzines, xiprers, moreres, ullastres, plataners, pins i ficus, així com arbustos i plantes enfiladisses.

La regidora de Medi Ambient, Isabel López, ha explicat que “aquesta mesura pretén contribuir a millorar la qualitat de l’aire a la ciutat i disminuir la contaminació”, i ha afegit que “cal que tots prenguem consciència que hem de reduir la nostra petjada de carboni, és a dir, l’impacte que les nostres activitats tenen en el medi ambient, sobretot en forma d’emissions de gasos amb efecte hivernacle”.
 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia