Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
15/02/2017
La setmana passada, l’alcaldessa Conxa Juanola, i el regidor de Cultura, Héctor Pons, es van reunir amb la nova junta de les Joventuts Musicals de Maó, encapçalada pel president de l’entitat, Lluís Sintes, i la vicepresidenta primera, Lali Olives.
 

L’AJUNTAMENT I LES JOVENTUTS MUSICALS DE MAÓ REFERMEN LA SEVA VOLUNTAT DE COL·LABORACIÓ

Maó, 15 de febrer de 2017

La setmana passada, l’alcaldessa Conxa Juanola, i el regidor de Cultura, Héctor Pons, es van reunir amb la nova Junta Directiva de les Joventuts Musicals de Maó, encapçalada pel president de l’entitat, Lluís Sintes, i la vicepresidenta primera, Lali Olives.

La reunió va servir per refermar el compromís de l’entitat amb el projecte Quatre cordes, pel seu caràcter social, i també per mostrar la voluntat d’ambdues parts de continuar col·laborant, especialment pel que fa als concerts a la Sala Sa Nostra, que l’entitat organitza amb regularitat, i al Teatre Principal, així com en temes logístics.

Projecte Quatre cordes

El projecte Quatre cordes és un programa impulsat per les Joventuts Musicals de Maó, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. El projecte es duu a terme al CEIP Antoni Juan Alemany, i pretén fomentar el desenvolupament de capacitats i habilitats musicals en les primeres edats, afavorint la igualtat d’oportunitats i apropant l’educació musical a alumnes que, d’una altra manera, no hi tindrien accés.


Imatge 

Tornar