Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

16/02/2017
Els pollancres en mal estat, que representen un perill, se substituiran per alzines.
 

COMENCEM LES FEINES PER SUBSTITUIR ELS ARBRES MORTS EN UN DELS APARCAMENTS DE VIVES LLULL

Els pollancres en mal estat, que representen un perill, se substituiran per alzines

Maó, 16 de febrer de 2017

Aquest matí, han començat les tasques per substituir els arbres morts a l’aparcament situat entre l’avinguda de Vives Llull, Camí de Ses Vinyes i Font i Vidal, davant el parc Rubió i Tudurí. Les tasques es duran a terme durant els pròxims dies, i consistiran a arrencar els arbres morts, principalment pollancres, per tal de substituir-los per alzines.

Els pollancres que hi ha en aquest espai (populus alba pyramidalis), són arbres de ribera, que necessiten molta aigua; són de ràpid creixement, però no donen gaire ombra. Actualment, n’hi ha molts de morts, i representen un perill, sobretot en cas de temporal. Els exemplars morts se substituiran per alzines. A més, les feines també inclouran l’arranjament dels sistemes de rec.
 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia