Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

17/02/2017
Entre les novetats, destaca la millora de la seguretat de la Gran Rua de Carnaval, amb la incorporació de noves mesures per garantir el correcte desenvolupament de la festa.
 

L’AJUNTAMENT PRESENTA ELS ACTES DEL CARNAVAL 2017

Entre les novetats, destaca la millora de la seguretat de la Gran Rua de Carnaval, amb la incorporació de noves mesures per garantir el correcte desenvolupament de la festa.

Maó, 17 de febrer de 2017

Aquest matí, el regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons, acompanyat d’Albano Gómez, representant de l’Orfeó Maonès, i de Vicky Gómez, de l’escola Tot Ball Menorca, han presentat els actes del programa del Carnaval de Maó d’enguany.

Entre les activitats programades destaquen la rueta i la festa infantil del dijous 23 de febrer, el Gran Ball de Carnaval, que tindrà lloc divendres 24, la Gran Rua i la revetla de Carnaval, que se celebraran el dissabte 25, així com el funeral i l’enterrament d’en Camestortes, que acomiadaran les celebracions el dimarts 28.

Héctor Pons ha destacat que, enguany, el Ball de Carnaval, que es va recuperar l’any passat, es convertirà en un ball en línia, “amb la idea de dinamitzar-lo”. A més, Pons ha assenyalat que es millorarà la seguretat de la rua, “en la línia de la feina que s’està fent amb totes les festes”, i s’incorporaran les recomanacions de la Policia Local, amb l’objectiu d’evitar alguns problemes que van tenir lloc l’any passat.

Aquí teniu el programa complet:

Dijous, 23 de febrer
11.00 h. Plaça de la Constitució
Concentració de grups escolars disfressats
Animació infantil
Desfilada i rueta pel centre de Maó

19.00 h. Pavelló Sínia Costabella
Festa infantil: música per ballar, amb Pinyeta Pinyol
Concurs i premis a les millors disfresses infantils

Divendres, 24 de febrer
19.00 h. Sala de Cultura Sa Nostra
Ball de Carnaval en línia

Dissabte, 25 de febrer
17.00 h. Festa de Carnaval
Casal Jove (C/ Sant Josep, 7)

19.00 h. Plaça de s’Esplanada
Concentració de carrosses i comparses

19.30 h. Sortida de la Gran Rua de Carnaval i recorregut pel centre de Maó

21.00 h. Pavelló Sínia Costabella
Premis a la millor comparsa i a la millor carrossa de la rua de Carnaval
Gran Ball de Carnaval, amb la presentació a Maó de Jukebox Band Menorca i música de DJ Kike Sastre

Dimarts, 28 de febrer
19.30 h. Sortida del seguici fúnebre d’en Camestortes, des de l’Ajuntament

20.00 h. Teatre Principal
Vetla i lectura del testament d’en Camestortes, amb l’Orfeó Maonès
Pluja de regals per a les persones assistents

Premis a les millors carrosses i comparses

L’Ajuntament de Maó ha convocat, un any més, els premis de disfresses de Carnaval, que es faran amb motiu de la rua del dissabte 25 de febrer.

Des d’aquest any, hi haurà tres premis en cadascuna de les modalitats. Així, el primer premi de carrosses serà de 500 euros, el segon serà de 250 euros, i el tercer de 150 euros. Per altra banda, el primer premi a la millor comparsa es fixa en 250 euros, el segon en 150 euros, i el tercer de 100 euros. En total, 1.400 euros en premis.

Com tots els anys, el jurat d’experts es fixarà en les propostes durant la rua, que enguany començarà a les 19 hores, i els premis es lliuraran a l'inici del ball que se celebrarà al pavelló del Padre Petrus.

A més, com a novetat, l’Ajuntament lliurarà un record original als grups que s’hagin inscrit i participat en la referida rua.