Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
20/02/2017
Amb la signatura de l’acord, l’empresa es compromet a cedir un vehicle per dur a terme els desplaçaments dins l’illa dels artistes vinguts de fora.
 

AUTOS MAGÓN RENOVA EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB EL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Amb la signatura de l’acord, l’empresa es compromet a cedir un vehicle per dur a terme els desplaçaments dins l’illa dels artistes vinguts de fora.

Maó, 20 de febrer de 2017

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i el gerent de l’empresa Autos Magón, Estanislao Capó, acompanyats de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, i del regidor de Cultura, Héctor Pons, han renovat recentment el seu conveni de col·laboració.

Gràcies a l’acord, Autos Magón es compromet a cedir un vehicle de la marca Toyota per dur a terme els desplaçaments dels artistes vinguts de fora l’illa per actuar al Principal.

La previsió d’ús del vehicle s’estableix en sis usos trimestrals, i es calcula un màxim de 24 cessions anuals, especialment destinades a trajectes des de l’aeroport fins a l’hotel i a la inversa.

Autos Magón, Benefactor del Teatre Principal de Maó

Amb la signatura de l’acord, Autos Magón tindrà la consideració de Benefactor del Teatre Principal de Maó, i referma, una vegada més, la seva voluntat d’estalonar i seguir col·laborant en el funcionament del Principal.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar