Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
27/02/2017
Els projectes comptaran amb la participació de 17 joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que estaran treballant durant nou mesos en diferents àrees de l’Ajuntament, relacionades amb els estudis que han realitzat, i seran tutoritzats per personal tècnic de la institució.
 

COMENCEN ELS PROJECTES ARRANCA I ARRANCA-2 PER A L'OCUPACIÓ DE JOVES AMB ESTUDIS DE GRAU SUPERIOR

Maó, 27 de febrer de 2017

L’Ajuntament de Maó posa en marxa els projectes ARRANCA i ARRANCA-2, per mitjà de la convocatòria de subvencions en el marc del Programa SOIB Jove.

El seu objectiu és finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis de grau superior, a les illes Balears. Compten amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE).

L’inici dels projectes és el 27 de febrer de 2017. Van dirigits a 17 joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que estaran treballant durant nou mesos en diferents àrees de l’Ajuntament, relacionades amb els estudis que han realitzat, i seran tutoritzats per personal tècnic de la institució.

Apostar per una ocupació juvenil de qualitat i per la formació són eixos prioritaris per a la corporació municipal.


Imatge 

 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar