Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
03/03/2017
L’alcaldessa Conxa Juanola, una vegada consultada la Comissió de Seguiment dels Protocols, i avaluades les circumstàncies que s’han produït els darrers mesos, ha nomenat Josep Pons Sansaloni com a caixer casat, el qual tindrà la responsabilitat de presentar una proposta de composició de la Junta de Caixers.
 

JOSEP PONS SANSALONI DESIGNAT CAIXER CASAT PER AL BIENNI 2017/2018

Maó, 3 de març de 2017

L’alcaldessa Conxa Juanola, una vegada consultada la Comissió de Seguiment dels Protocols, i avaluades les circumstàncies que s’han produït els darrers mesos, ha nomenat Josep Pons Sansaloni com a caixer casat, el qual tindrà la responsabilitat de presentar una proposta de composició de la Junta de Caixers, els membres de la qual han de complir les mateixes condicions que les demandades, en el seu moment, a la convocatòria de votacions.

Percentatge de participació insuficient a les darreres eleccions

El passat mes de desembre es van realitzar les eleccions per a la Junta de Caixers del bienni 2017/2018. Atès que el percentatge de votants sobre el nombre total del cens va ser del 25% i que, d’acord amb el que marquen els protocols i les bases de la convocatòria, aquesta participació no arribava al mínim del 50% exigit, no es va produir l’elecció.

En aquests casos, és d’aplicació l’article 22.1 de la convocatòria, que estableix que “en cas que la participació fos inferior al 50% del cens electoral, l’Alcaldia, efectuades les consultes que consideri oportunes i necessàries, podrà acceptar, rebutjar o modificar el resultat electoral, i nomenarà, mitjançant el corresponent decret d’Alcaldia, la nova Junta de Caixers”.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar