Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

10/03/2017
Amb la signatura de l’acord, l’entitat tindrà la consideració de col·laborador del VI Festival de Teatre Infantil, organitzat pel Teatre Principal.
 

BMN-SA NOSTRA I EL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ SIGNEN UN CONVENI DE PATROCINI

Amb la signatura de l’acord, l’entitat tindrà la consideració de col·laborador del VI Festival de Teatre Infantil, organitzat pel Teatre Principal.

Maó, 10 de març de 2017

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i Jordi Mulet, director de Relacions Institucionals de BMN-Sa Nostra, acompanyats de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, del regidor de Cultura, Héctor Pons, i de Santiago Bello, director de l’oficina de BMN-Sa Nostra a Maó, han signat un conveni de patrocini.

Amb l’acord, BMN-Sa Nostra es compromet a aportar la quantitat de 2.000 euros, que es destinaran a finançar les despeses d’organització, programació i producció del VI Festival de Teatre Infantil de Maó, que es durà a terme entre el 13 i el 14 de maig.

Amb la signatura del conveni, BMN-Sa Nostra demostra el seu compromís amb la cultura i la seva voluntat d’estalonar l’activitat del Teatre Principal de Maó, com a representant destacat del món cultural illenc.
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar