Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
14/03/2017
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol posar fi als abocaments incontrolats a la zona.
 

FINALITZA LA INSTAL·LACIÓ D'UNA TANCA METÀL·LICA A LA PARCEL·LA MUNICIPAL DEL CARRER DE GRÈCIA

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol posar fi als abocaments incontrolats a la zona.

Maó, 14 de març de 2017

L’Ajuntament ha finalitzat la instal·lació d'una tanca metàl·lica a la parcel·la de propietat municipal situada al carrer de Grècia, entre l’avinguda d’Europa i el carrer d'Alemanya, al Polígon Industrial de Maó, que s’havia convertit, els darrers anys, en una zona d’abocaments incontrolats de tot tipus de residus.

La instal·lació s’ha realitzat una vegada finalitzada la neteja de l’espai, del qual s’han hagut de retirar des d’enderrocs d’obres, voluminosos i aparells elèctrics fins a vehicles i embarcacions.

Una vegada més, des de l’Ajuntament es fa una crida al civisme, i es recorda que aquest tipus d’actituds generen importants costos per al municipi, i tot un seguit de problemàtiques ambientals. A més, es recorda als ciutadans que al web municipal disposen de tota la informació necessària per a una gestió correcta i eficient dels residus.

Si voleu anar a la pàgina de la campanya 'Cada cosa on toca. A Maó reciclam', feu clic aquí.Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar