Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
18/10/2017
Cadascun dels encontres comptarà amb la presència d’una personalitat destacada del món de la cultura, l’art o la comunicació, que serà entrevistada per un periodista i pel públic assistent.
 

L'Ajuntament presenta el cicle d'entrevistes culturals 'El convidat del mes'

Cadascun dels encontres comptarà amb la presència d’una personalitat destacada del món de la cultura, l’art o la comunicació, que serà entrevistada per un periodista i pel públic assistent.

Maó, 18 d’octubre de 2017

Aquest matí, s’ha presentat el cicle d’entrevistes-col·loqui ‘El convidat del mes’, organitzat per l’Ajuntamentde Maó amb la participació del diari Menorca.

Les entrevistes tindran lloc el tercer dissabte de cada mes a Ca n’Oliver, i cadascun dels encontres comptarà amb la presència d’una personalitat destacada del món de la cultura, l’art o la comunicació, que serà entrevistada per un periodista del diari Menorca i pel públic assistent.

El programa es realitzarà entre el mes d’octubre del 2017 i el mes de juny del 2018, i les trobades tindran lloc entre les 11.30 i les 12.30 hores.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència d’Héctor Pons, primer tinent d’Alcaldia de Cultura de l’Ajuntament, i d’Isaac Pons de Rosa, periodista del diari Menorca i encarregat de realitzar la primer entrevista del cicle.

Atracar el món de la cultura al públic

Héctor Pons ha recordat que Ca n’Oliver es va inaugurar l’any 2015, i que durant aquests primers dos anys de mandat s’ha realitzat “una feina molt important de posada en funcionament”, i ha afegit que “ara encaram una nova etapa, que és l’etapa de nodrir-lo del màxim d’activitats i de propostes culturals, per tal de convertir-lo en un referent clar de la cultura a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, Pons ha explicat que “l’objectiu d’aquesta proposta és atracar al públic personalitats de l’àmbit de la cultura, que puguin despertar interés, i que puguin mostrar una part més propera i personal”, i ha assegurat que la proposat s’adreça a “un públic local vinculat a l’àmbit de la cultura, que necesita i agraeix les diferents activitats”.

Per la seva banda, Isaac Pons de Rosa, ha assenyalat que “aquesta és una iniciativa interessant per atracar el món de la cultura a la població”, i pel que fa al primer encontre, protagonitzat per Pitus Fernández i Carmen Periano, Pons de Rosa ha explicat que “tindrà un format d’entrevista, en la qual ells podran explicar la seva trajectòria i la situació en el món del teatre”.

Programa quart trimestre 2017

Dissabte, 21 d’octubre
Teatre
Entrevista a Pitus Fernández i Carmen Periano, premis Maria Lluïsa Serra – Taula d’Or 2017, que concedeix el Consell Insular de Menorca

Dissabte 18 de novembre
Literatura
Entrevista a l’escriptor Pau Faner i a Ismeal Pelegrí, professor i membre de l’IME

Dissabte 16 de desembre
Comunicació i producció local
Entrevista a Andreu Manresa, director general d’IB3

Participació

Les persones que ho vulguin poden enviar les seves preguntes fins a 24 hores abans de l’entrevista, a través del correu electrònic canoliver@ajmao.orgImatge