Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
24/11/2017
El text destaca l’arrelament de l’entitat en la societat maonesa, i demana a l’Autoritat Portuària de Balears que prengui mesures per garantir la seva continuïtat i estabilitat.
 

El Ple municipal aprova una moció conjunta de suport al Club Marítim de Maó

El text destaca l’arrelament de l’entitat en la societat maonesa, i demana a l’Autoritat Portuària de Balears que prengui mesures per garantir la seva continuïtat i estabilitat.

Maó, 24 de novembre de 2017

El Ple municipal celebrat ahir va aprovar, per unanimitat, una moció conjunta presentada per tots els grups municipals en suport al Club Marítim de Maó.

La moció destaca la importància històrica d’aquesta institució en la formació de molts esportistes, que han trobat en el mar el seu espai de desenvolupament físic i personal, i que han obtingut grans resultats en competicions d’alt nivell, duent el nom de Maó per tots els racons del món.

A més, el text aprovat assenyala el profund arrelament de l’entitat en la societat maonesa, i la seva funció facilitadora de l’accés de tothom a les activitats marítimes i esportives. En aquest sentit, els grups municipals subratllen la importància de les activitats que organitza el club, tant pel que fa al seu vessant social com per la repercussió en l’economia de la ciutat.

Garantir la viabilitat i estabilitat de l’entitat

Pels motius exposats, i per tal de garantir la viabilitat i estabilitat de l’entitat, el Ple municipal va adoptar els següents acords:

1- L’Ajuntament de Maó manifesta el seu suport al Club Marítim de Maó i destaca i valora especialment el seu vessant social i esportiu, com a referent dels esports nàutics a la nostra ciutat.

2- L’Ajuntament de Maó sol·licita a l’APB el mateix tracte pel Club Marítim de Maó que el que s’ha tingut amb altres clubs balears, garantint, mitjançant els criteris de concessió per lliure concurrència i tots quants aspectes pugui estipular l’ordenament jurídic i administratiu, la gestió per al màxim de temps permès legalment dels amarraments situats enfront de la seu social del club i que havia gestionat tradicionalment.

3- L’Ajuntament de Maó sol·licita a Autoritat Portuària de Balears que, mentre no s’assoleixi el segon punt, garanteixi la continuïtat i manteniment dels punts d’amarrament que actualment està gestionant el club, sigui via AOT o qualsevol altra fórmula contemplada dins l’ordenament jurídic, necessaris per desenvolupar totes les seves tasques socials i esportives en les condicions adequades mentre es mantingui l’actual conjuntura judicial en què es troben els amarraments ubicats al davant de la seva seu social.

4- L’Ajuntament de Maó encoratja el Club Marítim de Maó a continuar prenent mesures que permetin incrementar la seva base social amb quotes i serveis que estiguin a l’abast de tothom, i que reforcin i enforteixin l’objectiu de facilitar l’accés dels maonesos i maoneses a l’activitat del club i a l’esport nàutic de base, adquirint el compromís de suport del mateix Ajuntament per seguir amb aquestes activitats socials.


Imatge 

Tornar