Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
29/11/2017
Ahir, les persones participants en els projectes per a la primera experiència laboral Arranca i Arranca-2, van presentar les actuacions que han duit a terme durant els nou mesos que han estat contractades per l’Ajuntament de Maó.
 

Finalització dels projectes per a la primera experiència laboral Arranca i Arranca-2

Maó, 29 de novembre de 2017

Ahir, les persones participants en els projectes per a la primera experiència laboral Arranca i Arranca-2, van presentar les actuacions que han duit a terme durant els nou mesos que han estat contractades per l’Ajuntament de Maó, en un acte de clausura que va tenir lloc al Saló de Plens.

Els projectes per a la primera experiència laboral Arranca i Arranca-2 han estat dirigits a l'ocupació de joves amb estudis de grau superior a les Illes Balears.

Aquests programes han tingut una doble finalitat: contribuir a millorar l'ocupabilitat de la gent jove, ja que els ofereix un primer contacte amb la realitat laboral que els ha permès treballar del que han estudiat, i, al mateix temps, els ha donat l’oportunitat de construir la seva trajectòria professional, per poder-se inserir en el mercat laboral.

Aquests programes han estat subvencionats per un total de 392.944,32 €, finançats a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i amb el cofinançament del Servei d’Ocupació Pública Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE).

Naturalesa de les pràctiques dels projectes per a la primera experiènmcia laboral Arranca i Arranca-2

Els tècnics superiors en Activitats Físiques i Animació Esportiva han dirigit sessions de fitness i natació, tant a infants i fillets/es, com a persones adultes, al Poliesportiu Municipal i a la Residència Geriàtrica, per mitjà d’activitats físiques adaptades, amb ioga per a les persones residents.

La treballadora social ha realitzat tots els ingressos de la Residència Geriàtrica i s’ha encarregat, també, d’explicar a les noves persones residents tot allò que el centre els ofereix.

La biòloga ha fet un protocol d’actuació del Pla d’emergència per sequera a la població de Maó.

L’arquitecta tècnica ha fet de coordinadora de seguretat i salut del projecte “Rehabilitació del pati interior i façanes del claustre del Carme de Maó”.

La psicòloga ha ajudat a gestionar la relació entre les persones de la Residència Geriàtrica i els seus familiars.

El tècnic superior en Administració i Finances ha realitzat un reportatge fotogràfic d’obres o serveis que estan realitzant els joves qualificats en els seus respectius treballs; a més, s’ha encarregat de les funcions de gestió administrativa i de suport dels dos projectes.

La tècnica superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web ha actualitzat els apartats de la pàgina web, com, per exemple, el portal de transparència.

La pedagoga ha col·laborat en l’elaboració de diferents plans municipals, com, per exemple, el I Pla de gent gran.

La llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses ha realitzat processos de millora de l’accés de la ciutadania a la informació pública en línia i ha actualitzat el contingut de transparència de l’Ajuntament.

La diplomada en Turisme ha elaborat un pla de turisme municipal, en concordança amb l’insular; i l’altre tècnic en turisme (graduat en Història) ha realitzat un inventari i arxiu documental de la biblioteca de Ca n’Oliver.

La graduada en Administració i Direcció d’Empreses i la llicenciada en Filosofia han realitzat funcions orientades a la millora de la qualitat de la informació i atenció a les persones que visiten la ciutat de Maó.

Els dos tècnics superiors en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats s’han ocupat de tasques de manteniment i conservació de les instal·lacions elèctriques dels edificis i instal·lacions que depenen de l'Ajuntament.


Imatge 

Tornar