Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
13/12/2017
La publicació conté dos textos pedagògics de l'autora, dedicats a l’escola Rosa Sensat i a la coeducació, i són una petita mostra del seu pensament.
 

Els 'Plecs de lectura' dediquen el darrer número a Margarita Comas

La publicació conté dos textos pedagògics de l'autora, dedicats a l’escola Rosa Sensat i a la coeducació, i són una petita mostra del seu pensament.

Maó, 13 de desembre de 2017

El ‘Plecs de lectura’, una iniciativa del Consell Insular de Menorca i de la Biblioteca Pública de Maó, dediquen el darrer número de l’any a la biòloga, professora i pedagoga Margarita Comas, que l’Ajuntament nomenarà Filla Il·lustre de la Ciutat el pròxim mes de gener.

La publicació conté dos textos pedagògics de Comas, dedicats a l’escola Rosa Sensat i a la coeducació, apareguts durant els anys 30 del segle XX a la Revista de Psicologia i Pedagogia, i són una petita mostra del pensament de l’autora.

Difusió de l'obra dels autors menorquins més destacats

Els ‘Plecs de lectura’ són una iniciativa del Consell Insular de Menorca, sorgida a proposta de la Biblioteca Pública de Maó, i compten amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, de l'Institut Menorquí d’Estudis (IME) i del Museu de Menorca.

L’objectiu dels plecs és el foment de la lectura, així com la difusió del coneixement històric i científic a través de l’obra dels autors menorquins més destacats.

Es publiquen amb periodicitat mensual i cada plec consta d’una tirada de 10.000 exemplars, que es distribueixen arreu de Menorca, a llocs de gran afluència de gent, per tal que arribin a tothom.

Aquí us podeu descarregar el plec de lectura dedicat a Margarita Comas

Imatge 

Tornar