Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
15/12/2017
La campanya té l’objectiu d’informar i sensibilitzar la ciutadania respecte de la necessitat d’una gestió dels residus eficient i respectuosa amb el medi ambient.
 

La campanya ‘Cada cosa on toca! A Maó reciclam’, premiada en la categoria de comunicació en els Premis Ciències Ambientals

La campanya té l’objectiu d’informar i sensibilitzar la ciutadania respecte de la necessitat d’una gestió dels residus eficient i respectuosa amb el medi ambient.

Maó, 15 de desembre de 2017

Els Premis Ciències Ambientals, van reconèixer ahir la nit, en l’entrega de premis de la sisena edició celebrada a l’Ateneu Barcelonès, la campanya de sensibilització ‘Cada cosa on toca! A Maó reciclam’, en la categoria de comunicació ambiental.

La campanya és una iniciativa de l’Ajuntament de Maó, i ha estat realitzada per les empreses Ynys, Turismo y Medio Ambiente, Baret Consultors i Dissenya2.

Els Premis Ciències Ambientals són una iniciativa del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), que té com a principal objectiu donar a conèixer el paper fonamental que el col·lectiu de les ciències ambientals té en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI.

Cada cosa on toca! A Maó reciclam

L’Ajuntament de Maó va posar en marxa la campanya ‘Cada cosa on toca! A Maó reciclam’ el mes de març del 2016, amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar la ciutadania respecte de la necessitat d’una gestió dels residus eficient i respectuosa amb el medi ambient.

La campanya compta amb un espai propi dins el web de l’Ajuntament i d’una pàgina de Facebook, que proporciona informació d’interès als ciutadans. També té presència als carrers mitjançant cartelleria i adhesius, i s’han distribuït imants de nevera.

A més, s’han dut a terme tallers de reciclatge als diferents barris de la ciutat i s’ha editat la ‘Guia de bones pràctiques’, una publicació de 40 pàgines en la qual s'explica què cal fer amb els diferents tipus de residus que generem en el nostre dia a dia. La guia s’ha repartit a tota la ciutadania, per tal que tothom disposi de la informació necessària per realitzar una correcta separació dels residus.


Imatge 

 

Tornar