Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
19/12/2017
Segons la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes en Servicios Sociales, Maó és el vuitè municipi espanyol que més inverteix en serveis socials.
 

L’Ajuntament rep el certificat que l’acredita com a municipi excel·lent en inversió en serveis socials

Segons la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes en Servicios Sociales, Maó és el vuitè municipi espanyol que més inverteix en serveis socials.

Maó, 19 de desembre de 2017

L'Ajuntament de Maó ha rebut el certificat que l'acredita com un dels 25 municipis de més de 20.000 habitants de l'Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons el rànquing elaborat per la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes en Servicios Sociales, a partir de les dades que publica el Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas.

La regidora de Serveis Socials, Laia Obrador, s'ha mostrat molt satisfeta per aquest reconeixement, i ha assenyalat que "fer política és pensar en el bé comú i en les necessitats de les persones". Obrador també ha explicat que "recuperar els serveis socials municipals ha estat una de les nostres prioritats de govern, i continuarem treballant en favor de l'equitat i la universalització dels serveis".

Maó, el vuitè municipi espanyol que més inverteix en serveis socials

Segons el rànquing elaborat enguany, a partir de la liquidació dels pressupostos municipals del 2016, Maó assoleix la qualificació d'excel·lent, amb una inversió en serveis socials de 163 euros per habitant el 2016, situant-se en el vuitè lloc de la classificació estatal, i com a únic municipi de les Illes Balears que assoleix l'excel·lència.

Per tal d'obtenir aquesta qualificació, els municipis han de complir quatre requisits: haver invertit més de 100 euros per habitant durant el 2016, que aquesta partida no hagi disminuït durant l'any 2017, que la inversió representi més del 10% del pressupost no financer i que els comptes desglossats compleixin els requisits de transparència i estiguin disponibles al web municipal.

A més, en el cas de Maó, l'informe assenyala que l'any 2017 la despesa en serveis socials de l'Ajuntament ha augmentat fins als 170,54 euros per habitant, confirmant l'atenció social com una de les prioritats de l'actual equip de govern.

Imatge