Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
22/12/2017
Els joves treballaran durant set mesos a diferents àrees de l’Ajuntament relacionades amb els seus estudis, i seran tutoritzats per personal tècnic de la institució.
 

Comencen els projectes Arranca III i Arranca IV per a la primera experiència laboral de joves amb formació de grau superior

Els joves treballaran durant set mesos a diferents àrees de l’Ajuntament relacionades amb els seus estudis, i seran tutoritzats per personal tècnic de la institució.

Maó, 22 de desembre de 2017

L’Ajuntament de Maó, a través del seu departament de Treball i Ocupació, responsabilitat del regidor Carlos Montes, tinent d’Alcaldia d’Esports, Joventut i Formació, posa en marxa —per segona vegada— els projectes per a la primera experiència laboral, que aquesta vegada s’anomenen PROJECTE PER A LA PRIMERA EXPERIÈNCIA LABORAL “ARRANCA III” i PROJECTE PER A LA PRIMERA EXPERIÈNCIA LABORAL “ARRANCA IV”.

I ho fa per mitjà de la convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis superiors a les Illes Balears (publicada en el BOIB núm. 108, de 2 de setembre de 2017), en el marc del programa SOIB JOVE - QUALIFICATS ENTITATS LOCALS, finançat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

El pressupost de les dues iniciatives és el següent: un import total de 283.263,19 € per al projecte ARRANCA III, que contempla la contractació de 15 persones joves; i un import total de 168.455,84 € per al projecte ARRANCA IV, que contempla la contractació de 9 persones joves.

Els projectes van començar el 15 de desembre de 2017. Van dirigits a 24 persones joves desocupades, majors de 18 anys i menors de 30, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació, que estaran treballant durant set mesos a diferents àrees de l’Ajuntament de Maó, relacionades amb els estudis que han realitzat, i seran tutoritzats per personal tècnic de la institució.

Apostar per una ocupació juvenil de qualitat i per la formació són eixos prioritaris per a la corporació municipal.


Imatge 

 

Tornar