Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
12/03/2019
La reforma permetrà recuperar un espai històric i millorar l’oferta educativa musical de Menorca.
 

Surt a licitació el projecte del Conservatori de Menorca

La reforma permetrà recuperar un espai històric i millorar l’oferta educativa musical de Menorca.

El nou conservatori de Menorca suposa la rehabilitació de la Sala Augusta i una inversió de 7’9 milions d’euros.

Maó, 12 de març de 2019

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha licitat avui la primera fase del projecte per a la construcció del Conservatori Professional de Música de Menorca. Aquest projecte recupera un espai històric i millora l’oferta educativa musical de Menorca.

Aquesta fase del projecte ha sortit a licitació avui per 6.411.620 euros i és la primera fase d’una reforma que està pressupostada en 7,9 milions d’euros.

El projecte d’ubicació del nou conservatori a la Sala Augusta inclou la rehabilitació integral de l’edifici i la nova construcció a espais disponibles dins el solar i un solar adjacent. El nou edifici tindrà tres plantes (planta baixa, semisoterrani i soterrani). En total, amb la inclusió del nou auditori, la superfície útil construïda serà de gairebé 3.000 m2 (2.955 m2).

El Conservatori serà un edifici modern i accessible en què es combinarà de manera integrada l’edifici existent amb la modernitat de les noves estructures que l’acompanyaran.

En total, la reforma i rehabilitació de la Sala Augusta tendrà un cost total de 7.899.068,96 €. La Conselleria d’Educació i Universitat avança l'import de licitació i, posteriorment, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó fan efectiva la seva aportació en distints terminis. Així el Govern inverteix 4.931.113 €, l’Ajuntament de Maó, 1.500.000 € i el Consell Insular de Menorca, 1.467.955 €.

Les tres administracions podran fer un ús compartit de l’auditori d’aquest edifici, de manera que aquestes instal·lacions —que romandran de titularitat municipal— esdevinguin un equipament cultural de la ciutat de Maó i del conjunt de l’illa de Menorca, i es pugui destinar la sala de l’auditori com a sala multifuncional apta per dur a terme conferències, cursos i jornades.

Si tot es desenvolupa segons els terminis prevists, les obres de reforma es podrien iniciar després de l'estiu.

Nota de premsa de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears

Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia