Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
24/10/2019
El programa Bunyols i Castanyes 2019 inclou activitats per a Halloween i Tots Sants, així com rutes de tardor i diverses propostes culturals i gastronòmiques per a aquest novembre
 

Primer Concurs Popular de Bunyols. Els millors s’enduran un val de 150 euros, que es podran gastar a un comerç local

El programa Bunyols i Castanyes 2019 arriba amb desenes d’activitats per a infants, joves i famílies, al llarg de tot aquest mes de novembre. Un dels actes centrals és Sa Bunyolada, que organitza l’Ajuntament de Maó i que inclourà el Primer Concurs Popular als millors bunyols de la ciutat. Es tracta d'una de les principals novetats de la festa i contempla que qualsevol persona major de 18 anys pugui presentar al certamen el seu plat de bunyols (4 unitats, presentades en un plat reutilitzable o reciclable). Els millors s’enduran un val per import de 150 euros, que es podran gastar en un comerç local.

Amb aquesta iniciativa, com explica el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García Pascual, es fa una aposta lúdica i familiar per complementar els actes de Sa Bunyolada. Aquesta festa tindrà lloc el dissabte 2 de novembre, al pati del Claustre del Carme, on, a partir de les 17.30 hores del capvespre, infants i gent adulta podran gaudir de contes, tallers creatius, jocs populars i actuacions musicals. I, com és habitual, es cuinaran castanyes i bunyols. En aquesta edició, s’han encomanat 25 kg de castanyes i 13 kg de pasta per a bunyols.

Pel que fa a les festes de Halloween i Tots Sants, destaca l’anomenat Casal del Terror, que es realitza des del Casal Jove. Enguany es compta amb un bon grup de joves, entorn a una vintena, que s’han animat a participar i han preparat tot allò necessari per aquest túnel terrorífic.

A més, les diverses associacions de veïns han preparat tallers de cuina, concursos de disfresses, rifes i festes, que es realitzaran entre el dissabte 26 d’octubre i el dissabte 2 de novembre.

Per completar totes les activitats anteriors, aquest novembre també es duran a terme rutes gastronòmiques, com el Vermosset Tardor, amb mossets musicals --cada dissabte migdia--, a la plaça Bastió i a la plaça d’Espanya; visites teatralitzades, al Claustre i al Museu de Menorca; i contacontes i activitats infantils, com un Màster Chef històric.

Les activitats d’aquesta tardor es completen amb concerts a la Sala Cultural Sa Nostra, les Rutes de Tardor, mostres de fotografia i música a les principals sales d’exposicions, així com una completa programació teatral i musical al Teatre Principal de Maó.

Les bases del Primer Concurs Popular de Bunyols i el programa d’actes complet es poden descarregar a la web de l’Ajuntament de Maó.


Imatge