Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó obre la font pública de Calàbria, després d’unes setmanes d’inactivitat pel Covid-19

• Aquesta font pública compta amb totes les analítiques que la fan apta per al consum humà.

• S'haurà d'utilitzar amb una sèrie de mesures de seguretat i el servei de neteja municipal la desinfectarà, cada dia.

Maó, 7 de maig de 2020. Davant la demanda ciutadana, i una vegada ens trobam dins la fase 0 de transició a la nova normalitat, l'Ajuntament informa que, aquest divendres, a partir de les 08.30h, es torna a obrir la font pública de Calàbria, després d'unes setmanes d'inactivitat, per les recomanacions sanitàries a l'inici de l'estat d'alarma pel Covid-19.

Així mateix, a causa de les actuals circumstàncies arran de l'emergència sanitària, s'ha de fer un ús adequat de les instal·lacions i s'han de complir les normes següents:

1. És obligatori emprar el polsador amb guants
2. S'ha de guardar una distància física de 2 metres
3. Els envasos NO HAN DE TENIR contacte directe amb l'aixeta
4. La zona serà desinfectada diàriament

En aquest sentit, cal assenyalar que l'aigua d'aquesta font compleix tots els paràmetres sanitaris i compta amb totes les analítiques que la fan apta per al consum humà.

Per altra banda, el personal treballador de l'empresa concessionària FCC s'encarregarà de desinfectar, cada dia, aquesta font i el seu entorn.

Per la seva banda, la tinenta d'Alcaldia i de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, ha explicat que "és una font que té molta demanda i que soluciona diferents problemes". Així mateix, Conxa Juanola ha afegit que "la font de Calàbria subministra aigua potable a qui la necessita i evita l'emissió de residus com les garrafes d'aigua de plàstic".


Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia