Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó publica les bases i la convocatòria del procés per a la selecció de 2 agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)

• Aquesta convocatòria s’emmarca en el programa SOIB Desenvolupament Local 2019

• La contractació d’aquests dos agents també forma part del pla de xoc municipal per pal·liar els efectes del Covid-19.

Maó, 8 de maig de 2020. L’Ajuntament de Maó ja ha fet públiques les bases i la convocatòria del procés per a la selecció de 2 agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). En aquest sentit, la convocatòria es va publicar ahir, al BOIB núm. 75, del 7 de maig de 2020. Aquest procés de selecció s’emmarca en el programa SOIB Desenvolupament Local 2019.

D’aquesta manera, l’Ajuntament segueix apostant pels programes del SOIB, com una mesura més per reforçar l’estratègia de promoció i desenvolupament econòmic de Maó, en un moment tan delicat com l’actual.

Cal assenyalar que aquesta convocatòria s’inclou en el pla de xoc per pal·liar els efectes del Covid-19 que ha posat en marxa la institució. Concretament, es troba inclosa a l’apartat de Mesures d’Estímul Econòmic, que tenen l’objectiu ajudar a reactivar l’economia del municipi.

Les persones interessades a participar en aquest concurs oposició per optar als dos llocs de treball de tècnic/a superior de Projectes de Desenvolupament Local poden trobar les bases de la convocatòria, a més de tots els documents necessaris, a l’àrea de Recursos Humans de la web de l’Ajuntament de Maó, accedint a la pestanya “Convocatòries obertes”.

El procés de selecció es durà a terme mitjançant dos exercicis: un de supòsit pràctic, amb la corresponent exposició oral, i una entrevista de nivell competencial; i, en segon lloc, una fase de concurs.

El termini per presentar les sol·licituds per formar part d’aquest procés selectiu és de 10 dies naturals, una vegada es reactivi o es reorganitzi l'activitat administrativa necessària.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia