Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó permetrà la reobertura de les terrasses fins a un màxim del 50% respecte al nombre de taules habituals

• El consistori també permetrà l’ampliació de terrasses, sempre que es complesquin una sèrie de paràmetres

• En qualsevol cas, s’ha d’assegurar el manteniment d’una distància
física d’almenys 2 metres entre les taules


Maó, 8 de maig de 2020. L’Ajuntament de Maó permetrà la reobertura de les terrasses dels establiments d’hoteleria i restauració a partir del proper dilluns, dia 11 de maig, amb una limitació del 50% de les taules permeses, sobre la base de la corresponent llicència municipal. Aquesta mesura es durà a terme en compliment de l’Ordre SND/386/2020, publicada al BOE núm. 123 del 3.5.2020.

Així mateix, cal assenyalar que la normativa especifica que, en tot cas, s’ha d’assegurar el manteniment d’una distància física d’almenys 2 metres entre les taules dels establiments.

Per tant, l’adjudicatari/ària que vulgui obrir la terrassa haurà de posar tantes taules com la separació de 2 metres li permeti, amb un màxim del 50% respecte del nombre de taules que podria posar en condicions normals.

Dins l'espai concedit, així com als lavabos, s'hauran de complir les condicions mínimes d’higiene i seguretat.

Ampliació de terrasses

L’Ajuntament també té la intenció de considerar totes les ampliacions de superfície de terrassa que, de forma excepcional, vulguin demanar els establiments. En aquest cas, hauran de presentar una proposta concreta, que haurà de complir els paràmetres següents:

1. Que hi hagi espai disponible a la via pública en qüestió.
2. Que es respecti l'accés dels vehicles als garatges dels voltants (guals).
3. Que es garantesqui, com a mínim, la mateixa amplada de què es disposa en condicions normals per a la circulació de vianants.
4. Que no s’envaesquin els passos de vianants existents, ni els seus accessos. S’han de tenir en compte les persones amb deficiència visual i mobilitat reduïda.
5. Que als carrers exclusius de vianants es garantesqui un vial per a la circulació de vehicles d'emergència.
6. En general, no s’ha de dificultar el trànsit de vianants, ni de vehicles.

Es podrà contemplar, si fos necessari, l'ocupació de l'espai en dues zones diferents, sempre que complesquin totes les obligacions anteriors. L’Ajuntament valorarà, individualment i en el termini més curt possible, totes les propostes que es presentin en aquest sentit.


Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia