Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament obrirà la pista municipal d'atletisme i la pista de tir amb arc, a partir del dia 11 de maig, per fer esport amb cita prèvia i de manera individual

A partir del proper dilluns, dia 11 de maig, l'Ajuntament de Maó obrirà la pista municipal d'atletisme i la pista de tir amb arc, d'acord amb l'establert al BOE de dia 9 de maig de 2020.

Aquestes instal·lacions es podran utilitzar per fer esport amb cita prèvia i de manera individual. En qualsevol cas, s'haurà de respectar una distància física de seguretat de 2m.

Es limitarà al 30% la capacitat d'aforament d'ús esportiu d'aquestes instal·lacions.

L'accés dels esportistes a aquests espais haurà de ser escalonat, per tal de no permetre aglomeracions de persones en un moment i espai concret.

Els esportistes hauran d'arribar canviats del seu domicili per tal d'evitar l'ús compartit d'espais. Els vestuaris romandran tancats.

No podrà donar-se la possibilitat que un mateix objecte sigui manipulat per més d'un esportista .

S'haurà de fer esport amb el cabell recollit, amb la finalitat d'evitar el contacte amb la cara o l'ús de les mans per a apartar-lo,

Durant aquests dies, el servei de neteja municipal està duent a terme una desinfecció profunda prèvia. A més, una vegada obertes les instal·lacions s'intensificarà la seva neteja.

Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia