Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Les persones residents a nuclis urbans amb menys de 5.000 habitants poden passejar i fer esport entre les 06.00 i les 23.00h, a partir de dia 11 de maig

L'Ajuntament informa que durant la fase 1 de la transició a la nova normalitat, que comença demà, dia 11 de maig, es mantenen les franges horàries de la fase 0 per als passejos i per fer esport a la ciutat de Maó.

D'acord amb la normativa estatal, queden exclosos d'aquests horaris els nuclis urbans amb menys de 5.000 habitants, on es podrà passejar i fer esport entre les 06.00h i les 23.00h:

Sant Climent
Es Grau
Llucmaçanes
Binixíquer
Canutells
Sa Mesquida
Es Murtar
Cala Llonga
S'altra banda
Binidalí


Demanam a la població que segueixi les recomanacions del darrer BAN municipal i que es desplaci sempre per la part dreta de la via, per evitar contactes innecessaris.

De la mateixa manera, ara més que mai, és imprescindible respectar les mesures de prevenció i seguretat dictades per les autoritats sanitàries i mantenir, en qualsevol cas, els 2 metres de distància física de seguretat.

En aquests moments, la disciplina social de cadascú és clau per poder seguir avançant i no donar passes enrere.

Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia