Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Maó i Mô Comercial firmen l'ampliació fins als 20.000 € del conveni entre les dues entitats, amb la finalitat de donar suport a la promoció del comerç local

• Aquesta acció s'emmarca en les mesures d'estímul econòmic del Pla de xoc de l'Ajuntament de Maó per pal·liar els efectes del Covid-19.

• El consistori ha realitzat el pagament immediat del 80% de l'import del conveni (16.000 €), amb l'objectiu de donar una resposta ràpida i eficaç al sector.

Maó, 11 de maig de 2020. L'Ajuntament de Maó i Mô Comercial han firmat l'ampliació fins als 20.000 € del conveni entre les dues entitats, amb la finalitat de donar suport a les activitats promocionals del comerç local. D'aquesta manera, el consistori aposta per revitalitzar i dinamitzar l'economia de Maó, a través dels petits comerços de la ciutat.

Cal assenyalar que aquesta acció s'emmarca en l'apartat de mesures d'estímul econòmic del Pla de xoc de l'Ajuntament de Maó per pal·liar els efectes del Covid-19, i se suma a la convocatòria municipal d'ajudes per valor de 300.000€ als establiments locals, no essencials, afectats per l'estat d'alarma.

Respecte al conveni amb Mô Comercial, a causa de l'excepcionalitat del context actual, a conseqüència de l'estat d'alarma, el consistori ha realitzat el pagament immediat del 80% de l'import del conveni (16.000 €), amb l'objectiu de donar una resposta ràpida i eficaç.

Per altra banda, l'Ajuntament de Maó vol reconèixer la feina que s'està realitzant des de Mô Comercial, en aquests moments tan delicats, i valorar les aportacions, propostes i accions que, de forma contínua, presenta aquesta entitat a la Regidoria d'Economia, Comerç i Turisme.

Per últim, el consistori anima a tota la població a fer les seves compres als petits comerços de la ciutat, per tal donar suport a aquests establiments que s'han vist directament afectats pels efectes Covid-19. Ara, més que mai, es fa del tot necessari donar suport al teixit comercial de Maó, com a mesura per a reactivar l'activitat econòmica de la ciutat.


Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia