Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó renova amb focus led 10 punts
d’il·luminació al camí de Santa Maria

• Els 10 fanals substituïts, que funcionaven amb vapor de sodi, consumien una mitjana total de 1.800 vats/hora, mentre que el nou enllumenat consumeix 400 vats/hora.

• El consistori aposta, així, per la renovació progressiva de l’enllumenat públic de la ciutat de Maó amb focus de tipus led.

Maó, 12 de maig de 2020. L’Ajuntament de Maó ha renovat 10 punts de llum al camí de Santa Maria, que s’han substituït per 10 focus led, amb la finalitat de millorar la il·luminació d’aquest camí.

Concretament, el personal treballador de la Brigada Municipal ha realitzat aquesta actuació al tram de camí situat entre el carrer de Maria Lluïsa Serra i el carrer de Vives Llull, al seu pas per darrere la Clínica Juaneda.

En aquest sentit, el consistori aposta per la renovació progressiva de l’enllumenat públic de la ciutat de Maó amb focus de tipus led. La instal·lació d’aquest nou tipus d’enllumenat afavoreix a l’estalvi d’energia i suposa, per tant, una reducció d’emissions de CO2.

Concretament, els 10 fanals substituïts, que funcionaven amb vapor de sodi, consumien una mitjana total de 1.800 vats/hora, aproximadament, mentre que el nou enllumenat consumeix una mitjana total de 400 vats/hora.

A més, com és lògic, aquest estalvi d’energia també suposa un estalvi econòmic per a l’Ajuntament, que pot dedicar aquests doblers a altres inversions.


Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia