Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament presenta la nova imatge i logotip del que serà el nou Espai Jove

. El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Maó presenta la nova imatge i logotip del que serà el nou Espai Jove. Volem que aquesta nova simbologia institucional també representi, al mateix temps, la renovació de l’espai físic, en si mateix, així com la seva adaptació constant a les necessitats reals de la gent jove.

A causa de l'estat d'alarma i de la situació que estem vivint, s'han retardat les actuacions previstes, però esperam posar-les en marxa com més prest millor. Mentrestant, obrirem les portes a l'espai virtual, per poder seguir oferint l'Espai Jove de manera virtual.

Properament, també estarà disponible el nou Espai Web, que tindrà l'objectiu d'impulsar i fomentar la participació jove i la transversalitat del mateix servei. La seva finalitat passa per millorar l'accessibilitat i brindar un major dinamisme a la comunicació entre l’Administració i la població juvenil de la nostra ciutat, que fins ara s'ha habilitat, entre d'altres, mitjançant les diferents xarxes socials de què disposa l’Ajuntament.

En definitiva, volem que el nou Espai Jove sigui un servei actual, dinàmic, accessible, obert i flexible. A més, tindrà la capacitat d'adaptar-se a les demandes de cada moment, amb l’objectiu de constituir un referent en el desenvolupament vital de la gent jove de Maó.Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia