Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó posa en marxa el servei d’acompanyament per a autònoms i microempreses, arran del Covid-19

• L’objectiu és facilitar a autònoms i microempreses la informació necessària per a la captació d’ajudes derivades de la crisi del Covid-19, així com actuar d’intermediari en el lloguer de locals comercials.


• Aquesta iniciativa forma part del Pla de xoc de l’Ajuntament per pal·liar
els efectes del Covid-19.


Davant la necessitat urgent de facilitar al teixit empresarial de la ciutat una informació que els faciliti la captació d’ajudes, tant les d’àmbit local com les d’entitats superiors, derivades de la crisi del Covid-19, l’Ajuntament de Maó ha posat en marxa un servei d’informació per a aquests treballadors/ores i empreses.

Aquest nou servei municipal també té l’objectiu d’actuar com a intermediari en el lloguer de locals comercials per a aquestes microempreses, a més de respondre totes les qüestions sobre les diferents fases de la transició a la nova normalitat que puguin tenir aquests treballadors/ores, en aquest moment en què el marc legal continua sent molt dinàmic.

En aquest sentit, el consistori ha contractat un treballador especialitzat per dur a terme exclusivament aquesta feina. Així, els treballadors/ores autònoms i les microempreses que puguin estar interessades a utilitzar aquest servei poden enviar les seves consultes a:

infoempresescovid19@ajmao.org.

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a dijous, de 17.00 a 19.00 hores, al telèfon: 722486368.

El consistori considera una prioritat donar suport als autònoms i a les microempreses de Maó, en un moment tan delicat, en què molts d’aquests treballadors i treballadores s’han vist afectats, directament, pels efectes de l’estat d’alarma decretat a conseqüència del Covid-19.

En definitiva, l’Ajuntament vol donar suport al teixit empresarial de la ciutat, fent un acompanyament individual a cada una d’aquestes empreses, amb la finalitat que puguin reactivar la seva activitat com més prest millor i de la millor manera possible.

Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia