Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Teatre Principal de Maó i l’empresa PERQUESI MNC SL.
firmen un conveni de col·laboració

. L’alcalde de Maó i president de la Fundació Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, i els representants de l’empresa, PERQUESI MNC SL., Ignasi Truyol i Stéphanie Mahe, acompanyats per la vicepresidenta del Patronat de la Fundació, Conxa Juanola, i la gerent del Teatre, Àngela Vallés, han firmat un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Arran d’aquest conveni, PERQUESI MNC SL —empresa propietària de l’Hotel Hevresac, situat al carrer Anuncivay, 20, de Maó— cedirà 10 nits d’hotel, amb berenar inclòs, per a l’allotjament d’artistes que actuïn al Principal.

L’empresa ha signat el compromís en qualitat d’entitat col·laboradora del Teatre Principal de Maó, amb la voluntat d’estalonar l’activitat artística i cultural de la institució, d'acord amb els objectius fixats per la Fundació.

A més, cal assenyalar que aquest acord de col·laboració mútua continua, un any més, amb aspiracions de futur. En conseqüència, i si aquesta és la voluntat d’ambdues entitats, el document serà renovat, amb les condicions que es pactin, abans que es complesqui un any d’ençà de la firma de l’acord.Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia