Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

24/03/2015
La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria de 35 parcel·les d'horts urbans en sengles recintes habilitats expressament per a aquesta finalitat, Sínia Costabella (30 parcel·les) i Camí de Santa María (cinc). La superfície de les parcel·les oscil·la entre 30 i 49 metres quadrats i el període de concessió es fixa en un màxim de 4 anys.
 

CONVOCATÒRIA DE 35 HORTS URBANS

La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria de 35 parcel·les d'horts urbans en sengles recintes habilitats expressament per a aquesta finalitat, Sínia Costabella (30 parcel·les) i Camí de Santa María (cinc). La superfície de les parcel·les oscil·la entre 30 i 49 metres quadrats i el període de concessió es fixa en un màxim de 4 anys. El recinte de Sínia Costabella se situa en la part alta d'aquesta zona, entre Camí d’en Guixò i el carrer Vicenç Albertí, es tracta d’un terreny rehabilitat al qual es dóna aquest ús per primera vegada. En el cas de Camí de Santa María surten a convocatòria cinc parcel·les vacants.

Segons les bases de la convocatòria, podran presentar sol·licitud persones jubilades o en situació de desocupació, empadronats en el municipi amb una antiguitat mínima de dos anys i que no disposin de cap altra parcel·la agrícola. Només pot presentar-se una petició per família durant el termini fixat, entre avui 24 de març i el 7 d'abril. “És una oferta de lleure productiu i amb molts al·licients, fa dos anys que van posar en marxa la primera experiència i volem oferir l’oportunitat de practicar l’horticultura a més persones”, explica l’alcaldessa Águeda Reynés.