Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

19/02/2016
L’Ajuntament de Maó ha convocat una nova edició del premi Ciutat de Maó de pintura, que augmenta la quantia del guardó fins als 3.500 euros i presenta novetats respecte a l’any anterior.
 

EL PREMI DE PINTURA CIUTAT DE MAÓ ES RENOVA I AUGMENTA LA SEVA DOTACIÓ ECONÒMICA

L’Ajuntament de Maó ha convocat una nova edició del premi Ciutat de Maó de pintura, que augmenta la quantia del guardó fins als 3.500 euros i presenta novetats respecte a l’any anterior.

Maó, 19 de febrer de 2016
L’Ajuntament de Maó ha convocat una nova edició del premi Ciutat de Maó de pintura. Aquest premi té l’objectiu de promocionar la creació artística, els artistes propis i la difusió del nom de la ciutat de Maó, lligada a l'art i, en aquest cas concret, a la pintura.

Per tal de fer més atractiva la convocatòria, enguany el premi presenta algunes diferències respecte dels anys anteriors.

Quantia del guardó

Si l’any passat el premi únic era de 1.500 euros, en l’edició de 2016 el premi únic serà de 3.500 euros, fet que representa un increment del 133%. Aquest augment respon a l’objectiu de fomentar una major participació, i a la voluntat d’esdevenir una de les convocatòries artístiques més dotades de l’illa.

Periodicitat

El premi passarà a ser biennal i alternat. Un any serà dedicat a la pintura i un altre any, a l’escultura. Tradicionalment, el concurs ha estat únicament de pintura, llevat de les dues darreres edicions, a les quals es va incorporar la modalitat d’escultura.

Temporalitat

A partir d’enguany, el premi Ciutat de Maó es farà coincidir amb la celebració de Maó+flors. L’exposició s’inaugurarà al Claustre del Carme el dia 6 de maig i es tancarà el 22 del mateix mes. Per primera vegada, el guardó no es farà públic durant l’acte inaugural, com es feia fins ara, sinó durant l’acte de cloenda. D’aquesta manera, els espectadors podran visitar l’exposició sense estar condicionats pel fet de saber quines són les obres finalistes i la guanyadora.


Inscripció

Les persones interessades podran presentar les seves obres fins al dia 25 d’abril.

Les bases es poden sol·licitar al Servei Municipal de Cultura (telèfon: 971353280; correu electrònic: cultura@ajmao.org; personalment, al Servei, al Claustre del Carme, en horari d’oficines).

També es poden trobar a la pàgina de Facebook de Cultura i Festes, i a la pàgina web de l’Ajuntament de Maó.