Inici del projecte "S'olivera", de la convocatòria de SOIB Visibles 2019-2020

Avui, 15 de novembre, ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó l’acte de recepció dels nous participants en el PROJECTE PER A LA MILLORA DE L’OCUPABILITAT “s’OLIVERA”, emmarcat en el programa SOIB Visibles 2019-2020 i executat per l’Ajuntament de Maó. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde Héctor Pons Riudavets i del tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes Vivancos, juntament amb la resta dels membres de l’Equip de Govern, de la Corporació Municipal, i dels responsables de les àrees i serveis on es desenvoluparan les accions i, per part del SOIB, la directora de Menorca, Miriam Cuerva Hermoso.
En el projecte “s’OLIVERA” participen 19 treballadors i treballadores que realitzaran obres i serveis d’interès social durant sis mesos en la Brigada d’Obra Pública, en la Brigada d’Edificis, en el Poliesportiu Municipal, Zones Verdes, Camins i Mobilitat, Medi Ambient i Cultura.
El programa SOIB VISIBLES 2019-2020 (exercici 2019) està promogut pel SOIB, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).
La subvenció total rebuda és per import de 229.712,52 €, dels quals 224.109,78 € corresponen als costos salarials i 5.602,74 €, corresponen a la formació que s’ha programat en Promoció de l'ús eficient de l'energia en edificis i Jardineria sostenible, que impartirà la Fundación Laboral de la Construcción.


Imatge