L’Ajuntament de Maó ja ha fet efectiu el pagament de 104 ajudes a establiments locals no essencials afectats per les conseqüències del Covid-19

• A dia d’avui, el consistori ha registrat un total de 289 sol·licituds.

• La quantia d'aquestes subvencions és de 700 euros pels establiments que romanen oberts durant tot l'any i de 350 euros pels establiments de temporada.

• L’Ajuntament ha invertit 300.000 euros en aquesta línia d’ajudes per a establiments locals no essencials, en el marc del Pla de xoc municipal per pal·liar els efectes del Covid-19.

• Encara roman obert el període de sol·licituds, al qual es pot accedir per
mitjà de l’espai de la web institucional dedicat al Pla de xoc municipal.

L’Ajuntament de Maó ja ha fet efectiu el pagament de 104 ajudes a establiments locals no essencials (bars, cafès, restaurants, gelateries, perruqueries i centres d'estètica...) afectats per les conseqüències del Covid-19. A dia d’avui, el consistori ha registrat un total de 289 sol·licituds.

La quantia d'aquestes subvencions és de 700 euros pels establiments que romanen oberts durant tot l'any i de 350 euros pels establiments de temporada.

En aquest sentit, cal recordar que, el passat 30 d’abril, l’Ajuntament de Maó va aprovar el decret municipal que regeix la concessió d’aquesta línia d’ajudes, mitjançant una partida de 300.000 euros. Es tracta de la primera part d’una línia plurianual d’ajudes (2020 - 2021) que atorga l’Ajuntament, en el marc del Pla de xoc municipal per pal·liar els efectes del Covid-19.

Així mateix, a banda de les 104 ajudes que ja s’han fet efectives, els Serveis Econòmics de l’Ajuntament tenen programat el pagament d’ajudes a 30 establiments més, que es durà a terme durant els propers dies.

L’objectiu d’aquestes subvencions municipals és ajudar a impulsar de nou el sector econòmic del municipi a través dels establiments locals. Així mateix, és important assenyalar que encara es poden demanar aquestes ajudes, mitjançant l’espai de la web institucional (http://www.ajmao.org/) dedicat al Pla de xoc municipal.

Així, les persones interessades a demanar aquesta subvenció ho poden fer a la web de l’Ajuntament, a través de l’espai del Pla de xoc, accedint a la pestanya AJUDES AL COMERÇ. Allà trobaran les bases i totes les condicions per demanar aquesta ajuda, que es pot tramitar directament des d’aquest mateix espai.


Imatge