L’Ajuntament de Maó adquireix l’antiga nau de Madesa per ubicar-hi la brigada municipal de manteniment

Maó, 2 d’octubre de 2020. L’Ajuntament de Maó ha adquirit una nova nau al polígon industrial de Maó, mitjançant una inversió de 800.000 euros, que servirà per acollir el personal treballador i el material de la brigada municipal de manteniment. Concretament, es tracta de l’antiga nau de Madesa, situada al Carrer de Bajolí i que compta amb 2.300 metres de solar, i 1.300 metres construïts.

El consistori maonès ha adquirit aquesta nau al polígon davant la necessitat de trobar un nou espai, donat que l’actual seu de la brigada està situada a l’antic Quarter de Santiago. Una instal·lació que actualment s’està desallotjant per ubicar-hi la nova Residència Geriàtrica Assistida. És important assenyalar, també, que, fins ara, l’Ajuntament de Maó no disposava de cap nau al polígon industrial, un fet poc habitual.

L’Alcalde de Maó, Héctor Pons, juntament amb la regidora d’Urbanisme i Obra pública, Dolors Antonio, i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, s’han desplaçat fins a la nova nau, per acabar de concretar la distribució dels diferents elements de la brigada.

Per la seva part, Héctor Pons ha explicat que “el fet que l’Ajuntament de Maó disposi d’edificis de titularitat municipal ens permetrà consolidar i millorar la qualitat d’aquest servei ciutadà”. Així mateix, el batle de Maó ha explicat que, tot i la inversió inicial, adquisicions com aquesta suposen, també, “un estalvi econòmic a llarg termini”.


Imatge