L'Ajuntament inverteix 40.000 euros en la millora del local de l'Associació de Veïns de Sant Climent i les seves dependències annexes

• L'obra ha consistit en l'execució de feines de manteniment de l'emblancat, manteniment de portes i finestres, així com reparacions estructurals per filtracions d'aigua

• Els representants municipals es van reunir ahir amb l'Associació de Veïns, per repassar quines són les seves peticions de cara a aquest final d'any i de cara al futur, per tal de panificar inversions.

Maó, 14 d'octubre de 2020. L'ajuntament de Maó ha invertit una partida de 40.000 en la
millora i adequació del local de l'Associació de Veïns de Sant Climent i, també, de les seves dependències annexes, on s'ubica el consultori mèdic, el local per a persones majors, l'oficina de l'Ajuntament i altres locals.

Concretament, aquesta obra ha consistit en l'execució de feines de manteniment de l'emblancat, manteniment de portes i finestres, així com reparacions estructurals per filtracions, que havien provocat entrades d'aigua en alguns espais.

L'Alcalde de Maó, Héctor Pons, acompanyat per la Tinenta d'Alcaldia de
Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, que és, a la vegada, la regidora de barri, van visitar, aquest dimarts, les mencionades instal·lacions a Sant Climent. També van participar en aquesta visita la Regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, i el Regidor de Zones Verdes, Camins i Mobilitat, Manuel Lora.

Aquest acte es va aprofitar, també, per mantenir una reunió amb els representants de l'Associació de Veïns, per tal de repassar quines són les seves peticions i qüestions prioritàries de cara a aquest final d'any i de cara al futur. L'objectiu d'aquesta reunió va ser, també, el de planificar futures inversions del consistori a Sant Climent.

Per la seva part, l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que "una de les feines importants que fa l'Ajuntament durant tot l'any és el manteniment d'edificis i dependències municipals". En aquest sentit, Héctor Pons ha considerat que "les millores que hem dut a terme en el local de l'Associació de Veïns de Sant Climent i a les seves dependències annexes són inversions molt necessàries, perquè els veïns de Sant Climent puguin continuar fent les seves activitats, de forma adequada".

Per altra banda, la Tinenta d'Alcaldia de Cultura, Medi Ambient, Conxa Juanola, ha afirmat que, durant la visita, també es va tractar, juntament amb el Consell Insular de Menorca, "la possibilitat d'habilitar una rotonda a l'entrada de Sant Climent", amb l'objectiu principal d'"assegurar la seguretat viària dels ciutadans".Imatge