Informàtica

Informàtica

Informática Aquest departament des de l'any 1985 es dedica al manteniment i gestió dels sistemes informàtics, tant en l'Edifici Consistorial, com en les diferents seus externes.

Durant el període comprès entre 2000-2007 s'implanta programari corporatiu denominat ALIA, desenvolupat conjuntament entre Silme i TGI. Aquest paquet treballa en l'entorn de client / servidor integrat perfectament amb el programari ofimàtic.

A partir de 2009 s'inicia el projecte de Carpeta Ciutadana. Aquesta eina, mitjançant l'ús d'internet, ofereix millores i facilitats per al ciutadà / a per gestionar diversos tràmits municipals.

Pel constant creixement de les TIC, el departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Maó està pendent de tots els avanços informàtics que sorgeixen per aplicar als serveis municipals, sempre pensant en els avantatges que es puguin obtenir en benefici de la ciutadania.

 Navegadors recomanats * Per als tràmits electrònics és sempre preferible utilitzar els navegadors Internet Explorer o Mozilla Firefox.

Programari lliure estàndard usat per l'Ajuntament


Informació general

 
Gestions i tràmits

Documentació adjuntaDocumentació adjunta      Gestió en líniaGestió en línia