"Un futur per a l’antiga SEAT"

Antiga nau SEAT De l’any 2018 ençà, l’antiga fàbrica SEAT és un espai municipal. La superfície actual de la nau està afectada pel planejament urbanístic, que estableix enderrocar-ne una part. Així idò, el futur espai mantindrà part de l’estructura original d’encavallada i un espai exterior que connectarà amb el port i amb el Claustre.

"Un futur per a l’antiga SEAT" és el procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Maó per definir, de manera conjunta amb la ciutadania i les entitats de la ciutat, els usos que haurien de tenir l’antiga nau i el seu entorn. Ha de servir per dissenyar, de manera col·lectiva, un dels futurs espais emblemàtics de la ciutat. Els resultats del procés participatiu aportaran les bases per dissenyar un projecte que conduesqui a una fase de concurs d’idees.

Podeu participar, entre d'altres formes, responent el qüestionari que trobareu en aquest espai fins el 17 d'octubre i que també trobareu als díptics informatius.

S'habilitaran punts informatius al centre de Maó durant els dies 30 de setembre i 1 d'octubre.


Documents:
Guia del procés participatiu Nau Seat
Plànol 1, Zona Intervenció
Plànol 2, Zona Objecte de Debat
Díptic
Enllaç qüestionari


Si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho a l'adreça electrònica participacio@ajmao.org o mitjançant el formulari de contacte que trobareu a continuació:

 
 
Dades específiquesConfirmació
   
Dades específiques
Nom*:
Llinatges*:
Adreça electrònica de contacte*:
Missatge*: