Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

09/02/2017
S’han plantat alzines, xiprers, moreres, ullastres, plataners, pins i ficus, així com arbustos i plantes enfiladisses.
 

L’AJUNTAMENT PLANTA MÉS DE CENT ARBRES A DIFERENTS ESPAIS DE LA CIUTAT

S’han plantat alzines, xiprers, moreres, ullastres, plataners, pins i ficus, així com arbustos i plantes enfiladisses

Maó, 9 de febrer de 2017

La Regidoria de Medi Ambient i l’àrea de Parcs i Jardins de l’Ajuntament han plantat un total de 119 arbres als pipicans i a diversos espais de la ciutat, i també han dut terme diferents millores, com la instal·lació de sistemes de rec, així com l’arranjament i apantallament vegetal de tanques i parets.

Els espais on s’han realitzat les plantacions són els pipicans de Sínia Costabella, Sínia des Cuc, Borja Moll, Vives Llull i Francesc Femenías, i també s’ha intervingut al parc infantil de Malbúger i a l’aparcament de Vives Llull.

En concret, s’han plantat alzines, xiprers, moreres, ullastres, plataners, pins i ficus, així com arbustos i plantes enfiladisses.

La regidora de Medi Ambient, Isabel López, ha explicat que “aquesta mesura pretén contribuir a millorar la qualitat de l’aire a la ciutat i disminuir la contaminació”, i ha afegit que “cal que tots prenguem consciència que hem de reduir la nostra petjada de carboni, és a dir, l’impacte que les nostres activitats tenen en el medi ambient, sobretot en forma d’emissions de gasos amb efecte hivernacle”.
 

Tornar