Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

08/03/2017
La iniciativa s’emmarca en la campanya ‘Cada cosa on toca’, que es va posar en marxa ara fa un any.
 

L’AJUNTAMENT DURÀ A TERME TALLERS A LES BARRIADES PER FOMENTAR EL RECICLATGE I EL CIVISME

La iniciativa s’emmarca en la campanya ‘Cada cosa on toca’, que es va posar en marxa ara fa un any.

Maó, 8 de març de 2017

Aquesta setmana s’iniciaran una sèrie de tallers que serviran per presentar la campanya ‘Cada cosa on toca!’ a les barriades de la ciutat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és dur a terme trobades amb les associacions de veïns per tractar temes relacionats amb la recollida de fems i la neteja del barri, i aclarir dubtes relacionats amb la ‘Guia de bones pràctiques’, que l’Ajuntament va editar per tal de proporcionar a la ciutadania les eines necessàries per a una gestió correcta i eficient dels residus.

La primera trobada tindrà lloc aquest divendres, 10 de març, a les 19 hores, al local de l’Associació de Veïns Camí de Ses Vinyes.

Cada cosa on toca. A Maó reciclam

La campanya de sensibilització “Cada cosa on toca. A Maó reciclam” és una campanya dirigida a sensibilitzar i informar la població de Maó sobre la importància de tenir una actitud responsable i respectuosa amb els residus que es generen al municipi i al seu entorn urbà.

Els objectius específics de la campanya són:

• Fomentar i millorar la recollida selectiva dels residus, aportant informació útil a la ciutadania sobre com separar-los correctament a la llar i animar-los a fer-ho, amb l’explicació dels seus beneficis i dels avantatges que comporta, per al medi ambient, el fet de reciclar els residus.

• Fomentar una actitud i un consum responsable entre la ciutadania, amb l’objectiu de reduir el consum de matèries primeres.

• Assessorar comerços i indústries sobre les bones pràctiques en la prevenció i gestió dels residus que genera la seva activitat.

• Promoure valors i comportaments cívics a la via pública.




 

Tornar