Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

28/11/2017
El programa de Nadal 2017 comptarà amb una gran varietat d’activitats a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes.
 

Programa de festes de Nadal 2017

El programa de Nadal 2017 comptarà amb una gran varietat d’activitats a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes.

Maó, 28 de novembre de 2017

Ahir capvespre, el primer tinent d'Alcaldia de Cultura i Festes, Héctor Pons, la regidora de Comerç i Turisme, Maria Membrive, i la regidora de Fires i Mercats, Mina Moll, van presentar el programa de Nadal 2017, que comptarà amb una gran varietat d’activitats a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes.

Héctor Pons va assenyalar que “el programa de Nadal, després del de les festes de Gràcia, és el programa de l’àrea de Festes amb més volum d’activitats i de feina, i també un dels més esperats pels fillets i filletes". En aquest sentit, enguany, el programa inclourà una carta perquè els més petits puguin fer arribar els seus desitjos als Reis d'Orient.

Castell de focs de Nadal i campanades infantils, principals novetats

Com a principal novetat, Pons va explicar que, per primera vegada, l’encesa de llums inclourà un gran castell de focs artificials, ja que s’empraran els que no es van poder llençar per les festes de Gràcia. Els focs tindran lloc el dia 2 de desembre, i es llençaran des de l'illa Pinto a les 21 hores, després de l’arribada dels Llumets.

A més, també per primera vegada, se celebraran unes campanades infantils per Cap d’Any, amb animació i festa a la plaça Constitució a partir de les 12 hores, i les campanades d’Any Nou també comptaran amb música i presentacions.

Entre les activitats programades, el primer tinent d'Alcaldia va destacar les visites guiades a Ca n’Oliver, al Teatre Principal i a l’orgue de Santa Maria, entre altres visites i rutes; les activitats a les barriades, dins el programa ‘La cultura als barris’; les sessions de cinema a preus populars; l’exposició de diorames; el tradicional concert de nadales Padre Petrus; les nadales al carrer; el concert de la Banda de Maó i la programació nadalenca del Teatre Principal; i la travessada al port nedant, que enguany tindrà lloc el 24 de desembre; així com les celebracions assenyalades, com el Cap d'Any o l'arribada dels Reis d'Orient.

Fira de Nadal

La regidora Mina Moll va explicar que la Fira de Nadal se celebrarà del 2 al 10 de desembre, excepte els dies 4 i 5, en horari de 10 a 20 hores, i tindrà lloc en tres espais diferents: la plaça Colón (del dia 7 al 10), on hi haurà les entitats i associacions; la plaça de la Constitució, que acollirà els comerços amb productes de Nadal; i el carrer de ses Moreres, on s’ubicaran els artesans.

S’hi podrà trobar artesania, regals de Nadal, flors, plantes, articles de decoració, menjars nadalencs i productes locals. A més, hi haurà música i un total de tretze activitats per ambientar.

Pista de gel al Claustre del Carme

Per la seva banda, la regidora Maria Membrive va explicar que, després de l’èxit de l’any passat, enguany es tornarà a instal·lar la pista de gel al Claustre del Carme, i restarà oberta del dia 2 de desembre al 7 de gener.

Podeu consultar el programa complet al final d'aquesta pàgina.