Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Entra en funcionament el servei de socorrisme de l’Ajuntament de Maó
a les platges a sa Mesquida i as Grau

Aquest divendres, dia 29 de maig, s’han incorporat els 6 socorristes que faran tota la feina de vigilància a sa Mesquida i as Grau. L’Ajuntament Maó ha avançat la contractació d’aquest servei, que tenia prevista l’entrada en funcionament el proper 8 de juny.

Així, s’incorporaran a la seva feina un total de 6 persones, dividides en diferents torns, per dur a terme la vigilància de banyistes a sa Mesquida i as Grau.

La tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola ha explicat que, enguany, a banda de les funcions habituals d’aquests treballadors, com ajudar la gent o atendre qualsevol incidència que hi pugui haver a la platja o a la mar, aquest personal “també tindrà una funció informadora, en relació a les mesures vigents durant la transició a la nova normalitat.

Així mateix, la regidora ha afirmat que també s’instal·laran cartells informatius a les diferents platges de Maó, per assenyalar les mesures que han de tenir en compte les persones usuàries d’aquests espais, “com la distància de seguretat de 2 metres entre persones, a més de totes les informacions necessàries per garantir aquesta obertura de platges amb total seguretat”.

Aquests cartells seran comuns a totes les platges de Menorca i estaran escrits en tres idiomes: català, castellà i anglès.


Imatge 

Tornar