Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Maó reprèn l'activitat cultural al carrer amb 5 concerts gratuïts, un per cada dijous del mes de juliol, a través del programa de "Música a la reconquesta"

Aquest dimarts, dia 23 de juny, s'ha presentat la programació de "Música a la reconquesta", una iniciativa que promou la celebració de 5 concerts gratuïts a l'aire lliure, un per cada dijous del proper mes de juliol, a la plaça Conquesta de Maó.

Organitza l'Associació Clariana, amb el suport de l'Ajuntament de Maó i el Consell Insular de Menorca, i també amb la col·laboració dels establiments ubicats en aquesta plaça.

L'objectiu d'aquest programa de concerts gratuïts és el de reimpulsar l'activitat cultural a Maó, després de mesos d'inactivitat a conseqüència de l'Estat d'Alarma pel Covid-19, a l'hora que s'afavoreix a la dinamització socioeconòmica de la ciutat, en un impuls per als diferents establiments que envolten l'entorn de la plaça Conquesta, al centre històric de Maó.

Pel que fa a la localització d'aquests concerts, s'ha seleccionat la plaça Conquesta, pel fet que es tracta d'un espai ampli situat en el centre de la ciutat. D'aquesta manera, la ciutadania podrà gaudir de música de qualitat, en un dels espais emblemàtics de la ciutat, fet que permetrà dinamitzar l'activitat de les persones a Maó.

Respecte al cartell d'artistes durant tot el mes de juliol, s'ha seleccionat a una sèrie de grups, tots ells, músics de quilòmetre 0. En aquest sentit, la intenció és la de donar suport als artistes locals en aquests moments tan delicats.

2/7 SALPOLIS- Cris Juanico
9/7 ANNA SZOSTAK QUARTET
16/7 PRIMER VIATGE- Shanti
23/7 SOTERRANIA- D'estaperlo
30/7 FIGUES D'UN ALTRE PANER

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, la Tinenta d'Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, Miquel A. Maria Ballester, Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports i Anna Miquel i Manel Álvarez de l'Associació Clariana, organitzadors de "Música a la reconquesta", a més d'una representació dels establiments de restauració de la plaça.

Per altra banda, és important assenyalar que durant aquests actes, se seguiran totes les normes sanitàries vigents, i per tant, l'aforament serà limitat i s'haurà de respectar la distància de seguretat.


Imatge