Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament incorpora una nova màquina fregadora-decapadora al Servei de Neteja Municipal, que permet una desinfecció més profunda a través d'un sistema més ecològic

. Aquest matí, l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, i la Tinenta d'Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, han presentat la nova màquina del Servei de Neteja de Maó. Es tracta d'una màquina fregadora-decapadora, que funciona a altes pressions i aigua calenta, que permet una neteja més profunda dels paviments, amb uns excel·lents resultats, i amb un acabat pràcticament sec, atès l’aspiració de l’aigua bruta que realitza.

També ha participat en l’acte de presentació el Cap de Serveis de l’empresa concessionària FCC a Menorca, Luís Fernández.

Per altra banda, també destaca el seu caràcter ecològic, ja que permet l'estalvi d'un 30% d'aigua, en comparació a altres màquines més antigues, que tenen la mateixa funció. En aquest sentit, també destaca el seu sistema d’expulsió de la pol·lució i inspiració dels hidrocarburs incrustats. Cal destacar, també, els seus avantatges econòmics (baix consum de combustible), a més de no utilitzar productes químics per a la seva tasca.

La inversió per adquirir aquesta màquina és de 230.770 € (IVA inclòs), a pagar en 8 anualitats de 28.846 euros. Es farà a través de l’empresa concessionària del Servei Municipal de Neteja (FCC). L’objectiu de l’Ajuntament és millorar el servei de neteja de carrers, mitjançant neteges a fons de carrers per vianants i voreres amples, com un bon complement als servei de fregat de vies públiques actual.


Imatge