Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’alcaldessa, Águeda Reynés, ha presentat avui matí la Cursa de la Dona, una manifestació social i esportiva de sensibilització sobre la igualtat, el respecte i la convivència. La prova se celebrarà el dissabte dia 23 de novembre, a les 17 hores, sota el lema "Corda't a la Vida!". “Es tracta d'una cursa solidària, i, per açò, el més important no és córrer, sinó que tota la família hi participi i contribueixi a la seva causa. Com més siguem, millor”, ha declarat Águeda Reynés; “volem una foto amb molts participants, plena d’adhesions”.
 

El dissabte 23, Cursa de la Dona al port de Maó

L’alcaldessa, Águeda Reynés, ha presentat avui matí la Cursa de la Dona, una manifestació social i esportiva de sensibilització sobre la igualtat, el respecte i la convivència. La prova se celebrarà el dissabte dia 23 de novembre a les 17 hores sota el lema "Corda't a la Vida!". “Es tracta d'una cursa solidària, i, per açò, el més important no és córrer, sinó que tota la família hi participi i contribueixi a la seva causa. Com més siguem, millor”, ha declarat Águeda Reynés; “volem una foto amb molts participants, plena d’adhesions”.

El projecte està coordinat per dues àrees, Esports i Igualtat, i compta amb la col·laboració de patrocinadors, que fan possible la iniciativa: Goñalons, APalliser, Esencial Proyectos y Elite Chip.

Les persones participants hauran d’abonar cinc euros –tres, els infants- per la inscripció, que inclou el regal de la camiseta rosa per disputar la prova. La recaptació obtinguda anirà en benefici de dues associacions: Alba i Aspanob. L’objectiu és consolidar la cursa i canviar de beneficiaris cada any.

Detalls de la cursa:

Dos recorreguts:
• 2,6 km: de Rochina a rotonda de Cala Figuera i tornar. Destinat a la participació familiar; es pot fer caminant, amb cotxets... Allò important és participar.
• 7,8 km: de Rochina a rotonda de Cala Figuera i tornar, 3 vegades. Pensat per a atletes.

Punt de trobada a Rochina: envelat amb activitats per als infants, bereneta, informació de les associacions. Part organitzada per les entitats.
 

Tornar